Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στο Pinghu. Βρίσκεται κοντά στη Σαγκάη και το Hangzhou. Καλώς ήλθατε να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας εάν το επιτρέπει ο χρό


Ερ: Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης;

Α: Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30-35 ημέρες μετά την πληρωμή προκαταβολής. Ωστόσο, βασίζεται στο χρονοδιάγραμμά μας παραγωγής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναφέρετε το αίτημά σας και την ποσότητα για να έχετε ακριβή ημερομηνία.


Ε: Δεχτείτε παραγγελία δείγματος;

Α: Θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε τις ανησυχίες σας σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων, έτσι ώστε η παραγγελία δείγματος να είναι αποδεκτή. Ο χρόνος παράδοσης του δείγματος εξαρτάται από το προετοιμασμένο υλικό. Έτσι, καλύτερα να μας πείτε ποιο υλικό χρειάζεστε όταν επικοινωνήσετε μαζί μας.


Ε: Πόση είναι η εγγύησή σας;

Α: 10 χρόνια. Από την άλλη πλευρά, θα παρασχεθούν 1% ανταλλακτικά της παραγγελίας όταν η ποσότητα σας είναι 100 σύνολα. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να σας παρέχουμε υπηρεσία μετά την πώληση.


Ε: Πώς να αποκτήσετε την προσφορά σας;

Α: Πριν να λάβουμε την προσφορά μας, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ποια προϊόντα χρειάζεστε, όπως μέγεθος προϊόντος, ποιο είδος γυαλιού (διαφανές γυαλί, παγωμένο γυαλί, ύφασμα κ.α.) και πάχος γυαλιού. Η προσφορά βασίζεται σε αυτές τις πληροφορίες. Μερικές φορές, οι πελάτες ίσως δεν έχουν τέτοιες λεπτομερείς πληροφορίες, θα μπορούσαμε να προτείνουμε την καυτή πώληση για την αναφορά σας.


Ε: Ποια είναι η ακτίνα των τεταρτημορίων από το Mesa;

Α: Η ακτίνα των τεταρτημορίων είναι 550.


Ε: Πώς πρέπει να καθαρίσω το περίβλημα του ντους;

Α: 1.Μετά κάθε χρήση του περιβλήματος ντους ξεπλύνετε το ποτήρι με νερό για να αφαιρέσετε το υπολειμματικό σαπούνι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα νερού.

2. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί για τον καθαρισμό των επιφανειών γυαλιού. Πιθανότατα μολυσμένα λάμδα πρέπει να καθαρίζονται από τον παράγοντα καθαρισμού γυαλιού. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται επιθετικοί παράγοντες διάλυσης και πλύσης, καθώς μπορεί να βλάψουν μόνιμα την επικάλυψη Easy Clean.

3.Η επίστρωση θα πρέπει να επισκευαστεί με τον αντιδραστήρα γυαλιού κάθε 6 μήνες. Πριν από την εφαρμογή του αντιδραστηρίου Glass Protector, οι γυάλινες επιφάνειες πρέπει να καθαριστούν με τον παράγοντα καθαρισμού γυαλιού, προκειμένου να απομακρυνθούν πιθανές ακαθαρσίες.

4. Οι γάντζοι και οι κύλινδροι πρέπει να λιπαίνονται με την τεχνική βαζελίνη ή γράσο σιλικόνης τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.


Ε: Πώς καθορίζω την παραλλαγή του θαλάμου ντους (αριστερά ή δεξιά);

Α: Τοποθετήστε το μπροστά από το ντουζιέρα και δείτε από ποια πλευρά είναι οι μεντεσέδες. Εάν βρίσκονται στην αριστερή πλευρά, η παραλλαγή έχει απομείνει. αν οι μεντεσέδες είναι στη δεξιά πλευρά, η παραλλαγή είναι σωστή Για τις οθόνες μπανιέρας η παραλλαγή καθορίζεται από την πλευρά που βρίσκεται το προφίλ τοποθέτησης τοίχου.

2. Η μεταβλητή του περιβλήματος ντους με συρόμενες πόρτες καθορίζεται με βάση την κίνηση της πόρτας - η δεξιά παραλλαγή είναι όταν η πόρτα ανοίγει προς τη δεξιά και αριστερή παραλλαγή αν η πόρτα ανοίξει προς τα αριστερά.


Ε: Πού μπορώ να αγοράσω προϊόντα MESA;

A: Τρέχουσα τώρα, έχουμε πράκτορα στις ΗΠΑ Ντάλας, εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε να αγοράσετε από τον αντιπρόσωπό μας.

Εκτός αυτού, μπορείτε να κάνετε κλικ σε επαφή μαζί μας μέσω e-mail ερώτησης τι είδους προϊόντα χρειάζεστε;


Ε: Γιατί η σιλικόνη δεν κολλάει στο ακρυλικό;

Η στιλπνότητα του ακρυλικού μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει την πρόσφυση, σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστούμε να λειανθεί ελαφρά η περιοχή για να δημιουργηθεί μια τραχιά επιφάνεια όπου θα εφαρμοστεί η σιλικόνη.


Ε: Τι είδους μαστίγιο συστήνετε;

Συνιστούμε τη σύσφιξη του ακρυλικού λατέξ


Ε: Πρέπει να αφαιρεθεί ο αφρός από τη βάση;

ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφαιρεθεί ο αφρός από τη βάση. Ο αφρός παρέχει σταθερότητα και στήριξη στη βάση.