Ξέρετε το Φενγκ Σούι ανάμεσα στο ντους και το μπάνιο

Όταν επιλέγουμε κατασκευαστές ντους, το σπίτι μας είναι ακόμα διακοσμημένο. Στον τομέα της γεωμανίας, το κέντρο του σπιτιού δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως τουαλέτα. Η παροχή νερού και η αποχέτευση ενδέχεται να περάσουν από άλλα δωμάτια στην κορυφή της λίστας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί. Δεύτερον, εάν ο σωλήνας αποχέτευσης διέρχεται από άλλα δωμάτια, θα γίνει όλο και πιο βαρετό. Η πόρτα του τρίτου μπάνιου δεν μπορεί να είναι ακριβώς απέναντι από τη σόμπα. Τα λεγόμενα πέντε στοιχεία του μπάνιου ανήκουν στο νερό, το οποίο είναι το μέρος για να εκκρίνει βρώμικο αέριο. Η σόμπα της κουζίνας ανήκει στη φωτιά, που είναι το μέρος για να μαγειρεύετε τα πράγματα. Η φύση του είναι εντελώς διαφορετική, το νερό και η φωτιά είναι ασυμβίβαστα, κάτι που είναι επιβλαβές για την οικογένεια.


Κατασκευαστής ντους


Στη συνέχεια, ας ρίξουμε μια ματιά στη διάταξη της τουαλέτας. Η κατεύθυνση της τουαλέτας δεν πρέπει να είναι ίδια με την κατεύθυνση της κατοικίας. Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική συνήθεια διαβίωσης στο Φενγκσούι, για παράδειγμα, εάν η κατεύθυνση της πόρτας κατοικίας βλέπει νότια, τότε όταν οι άνθρωποι κάθονται στην τουαλέτα, εάν αντιμετωπίζουν νότια, είναι ένοχοι για το ταμπού της ίδιας κατεύθυνσης της τουαλέτας και η κατοικία. Η λύση είναι να αλλάξετε την κατεύθυνση της τουαλέτας ώστε να είναι αντίθετη προς την κατεύθυνση της κατοικίας. Το σχήμα της μπανιέρας είναι ορθογώνιο ή στρογγυλό. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν κανονικά πεντάγωνα και εξάγωνα, αλλά δεν χρησιμοποιούνται τρίγωνα ή ακανόνιστα σχήματα. Οι μπανιέρες δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες, κυρίως πρακτικές, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά πριν από την αγορά.

Από την προοπτική των κατασκευαστών ντους, κάνουμε μη τυποποιημένα προϊόντα. Σύμφωνα με τα δεδομένα και την κλίμακα των καλών προθέσεων του πελάτη&# 39 όπως το fengshui, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Η επιφάνεια του ντους είναι φωτεινή και το περισσότερο φως είναι διαφανές, ειδικά όταν είναι φωτεινό και μπορεί να φανεί φως. Βοηθούν στη δημιουργία μιας συναρπαστικής και θετικής ατμόσφαιρας.