Η μέθοδος αφαίρεσης της κλίμακας στο ποτήρι του ντους

Το ντους στο σπίτι θα βρει μεγάλη κλίμακα στο γυαλί μετά από πολύ καιρό. Είναι άβολο να βλέπεις την κλίμακα, οπότε πώς να αφαιρέσεις αποτελεσματικά την κλίμακα;

Εργαλεία / πρώτες ύλες

Ποτήρι ντους

Καθαριστικό

Ξίδι και αλάτι

Μπάνιο από γυαλί

Μέθοδος / βήμα

Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το ειδικό καθαριστικό βρωμιάς από γυαλί. Το ψεκάζουμε στο ποτήρι στο ντους, περιμένουμε λίγο για να απορροφηθεί το καθαριστικό και μετά βουρτσίζουμε τη βρωμιά με ένα μαλακό πανί ή βούρτσα.

Η μέθοδος αφαίρεσης της ζυγαριάς στο ποτήρι του ντους

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αλάτι ή ξύδι για ανάμειξη μεταξύ τους και στη συνέχεια να το βάλετε σε ένα ποτιστήρι για να ψεκάσετε το βρώμικο ποτήρι. Επίσης, μπορείτε να σταθείτε για λίγο και μετά να χρησιμοποιήσετε μια μαλακή βούρτσα ή πανί για να σκουπίσετε τη ζυγαριά.

Η μέθοδος αφαίρεσης της ζυγαριάς στο ποτήρι του ντους

Η οδοντόπαστα είναι επίσης μια καλή επιλογή. Σκουπίστε το εμπρός και πίσω στο ποτήρι με οδοντόκρεμα. Φυσικά, μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη λεμονάδα, έτσι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

Η μέθοδος αφαίρεσης της ζυγαριάς στο ποτήρι του ντους

Για κάποια επίμονη κλίμακα, μπορείτε επίσης να ψεκάσετε με καθαριστικό τουαλέτας ή καθαριστικό κουζίνας, στη συνέχεια να το καλύψετε με πλαστικό περιτύλιγμα, αφήστε το να σφραγίσει και να μουλιάσει για ένα χρονικό διάστημα, ανοίξτε το πλαστικό περιτύλιγμα και σκουπίστε με ζεστό νερό.

Η μέθοδος αφαίρεσης της ζυγαριάς στο ποτήρι του ντους Ανεξάρτητα από τον τρόπο καθαρισμού της ζυγαριάς, το ποτήρι στο ντους πρέπει να διατηρείται σε συνηθισμένες ώρες. Μπορείτε να αγοράσετε ελαστικό ελαστικό ελαστικό μάκτρο. Μετά από κάθε μπάνιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γυάλινο ελαστικό μάκτρο για να αφαιρέσετε τις σταγόνες νερού στο ποτήρι.