Αποστολή του Mesa

Κορυφαίος κατασκευαστής της Κίνας καμπίνα ντους και ακρυλικές μπανιέρες


Αποστολή του Mesa

● Η εταιρεία μας, η οποία δέχεται ως βάση αποστολής την παροχή γρήγορων, υψηλής ποιότητας, προσβάσιμων υπηρεσιών στους πελάτες μας οποτεδήποτε και οπουδήποτε παρέχοντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, στοχεύει να γίνει διεθνής εταιρία παγκοσμίου εμπορικού σήματος και να είναι ηγέτης στον τομέα της δραστηριότητα. Για να επιτύχει αυτόν τον στόχο, δουλεύει όχι μόνο στην Κίνα, η οποία δραστηριοποιείται στις παγκόσμιες αγορές.


Αρχές Mesa:

● Καθορίζουμε και επιτύχουμε τους στόχους για να είμαστε οι καλύτεροι για τον εαυτό μας.

● Είμαστε πρόθυμοι να προχωρήσουμε περαιτέρω.

● Είμαστε πειθαρχημένοι, ενεργούμε γρήγορα και σταθερά.

Προσπαθούμε πάντα για βελτίωση και τέλεια ποιότητα.


● Κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

● Αναπτύσσουμε συστηματικά τις προσωπικές μας δεξιότητες, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητές μας.

● ενεργούμε αποτελεσματικά, ορθολογικά και γρήγορα.

● Αγκαλιάζουμε την αλλαγή προκειμένου να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στο μέλλον.


Μέσα όραμα

Η Mesa υιοθέτησε το όραμα να γίνει μια παγκόσμια εταιρεία που είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία και συνεχώς αναπτύσσεται με τεχνολογικές καινοτομίες, παράγει ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών της, ικανοποιεί τους πελάτες και τους εργαζομένους της.


Καινοτομία

Μία από τις βασικές μας αξίες και ένα αναπόσπαστο κομμάτι είναι η καινοτομία. Είναι η αξία μας για τους πελάτες μας και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες που μας περιβάλλουν για να παράγουμε προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρουν μεγάλα οφέλη. Θεωρούμε ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που μας βοηθούν να επιτύχουμε ηγετική θέση στην εθνική αγορά και να δράσουμε αναλόγως.


Δημιουργία βιώσιμης αξίας

Δημιουργία βιώσιμης αξίας. Να είμαστε ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης, να προσφέρουμε πραγματικά οφέλη στους πελάτες μας, να παρέχουμε εξαιρετικές ευκαιρίες για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των υπαλλήλων μας, να είμαστε μακροπρόθεσμοι επιχειρηματικοί εταίροι για τους προμηθευτές μας και να ενεργούμε δεοντολογικά και υπεύθυνα για την ευρύτερη κοινωνία .