Υπηρεσία

mesa service

◆ Η επαφή με εμάς είναι μια καθαρή απόλαυση. Η ανακαίνιση του δωματίου δεν είναι η πιο ευχάριστη δραστηριότητα, γι 'αυτό προσπαθούμε να κάνουμε την επικοινωνία με το mesa μια ανακούφιση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μας νοιάζει η άνεση των πελατών μας σε κάθε στάδιο της αγοράς και εγκατάστασης του καμπίνα ντους.


◆ Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας όπως εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε. Η αγορά περιβλήματος ντους συνεπάγεται κινδύνους, επειδή οι πελάτες δεν γνωρίζουν πάντα τι να δώσουν προσοχή, ώστε το προϊόν να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Επομένως, λέμε πάντα την αλήθεια για τα προϊόντα μας, συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για τις καλύτερες λύσεις και φροντίζουμε τους.


◆ Προωθούμε οικογενειακές αξίες, σεβόμαστε τα άτομα και ενθαρρύνουμε τη δημιουργική προσπάθεια. Θεωρούμε ότι η διαδικασία πρόσληψης και επεξεργασίας του προσωπικού είναι ξεχωριστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Υποστηρίζουμε ενεργά την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των υπαλλήλων μας. Στο τέλος, δημιουργούμε το Mesa μαζί.


◆ Προωθούμε τα προϊόντα της Κίνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είμαστε κινεζική εταιρεία που είναι επιτυχής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είμαστε υπερήφανοι για την προώθηση των κινεζικών προϊόντων στο εξωτερικό.